آلبوم موسیقی «شبچره» در ژانر «صدای شاعر» از تولیدات مؤسسه «راوی آذرکیمیا» با گویش محلی مشهدی به عنوان اولین لوح رسمی منتشر شده با لهجه مشهدی با اشعار و خوانش «سعیده موسویزاده» در12 ترک منتشر شد.
«شبچره» متشکل از دوتار و دایرهنوازی و خوانندگی «محسن تقینژاد» و نی، قوشمه و سرنانوازی «یاسر نوازنده گرجی» و نوازندگی پیانوی الکترونیک «پدرام کشتکار» است.«سعیده موسویزاده» از نوجوانی به اشعار صائب تبریزی و گلستان سعدی و سپس به غزلیات مولانا علاقهمند شد. او از 1363 به تقلید از شعرهای مطنطن مولوی چیزهایی نوشت. سپس وارد دانشگاه شهید بهشتی شد و فلسفه خواند. در دورهای با نام مستعار «خاله خانباجی» نثرهای طنز مشهدی مینوشت و از شاگردان مسلم زندهیاد استاد محمد قهرمان محسوب میشود. او جدای از شعر و شاعری و طنزپردازی، اهل تألیف کتاب برای کودکان است که نمونههایی از آن توسط «سوره مهر» چاپ شده است.
آلبوم صدای شاعر مشهدی «شبچره» به مدیریت تولید «رضا مهدوی» از سوی موسسه راوی آذرکیمیا و ضبط و مسترینگ استودیو افق مهر پدرام کشتکار و طراحی گرافیک وحید عباسی توسط پخشهای موسیقی جوان، هنر شهر، رها و آوای باربد عرضه شده است.
همچنین کتابهای «موسیقی عاشیقهای آذربایجان»، «نوازشهای کودکان ایران» و «لالاییهای کودکان ایران» آثار «حمید سفیدگر شهانقی» - فولکلورشناس آذربایجانی- نیز توسط انتشارات سورهی مهر منتشر شد.
به گزارش «موسیقی ما»، کتاب پژوهشی «موسیقی عاشیقهای آذربایجان» از سه فصل «کلیات هنر عاشیقی»، «ادبیات عاشیقی» و «موسیقی عاشیقی» تشکیل شده است. در این کتاب ریشههای تاریخی و فرهنگی موسیقی عاشیقی و فرایند شکلگیری و تکامل آن در طول زمان بررسی شده است.
علاوه بر آن، کتاب «نوازشهای کودکان ایران» برای اولین بار در ایران منتشر میشود. کتاب «لالاییهای کودکان ایران» کتاب دیگر دکتر حمید سفیدگر شهانقی است. او در مقدمهی این کتاب نوشته: «مدتهاست که دیگر مادران جوان این سرزمین لالایی نمیخوانند. چرایی این مسأله هر چه که باشد، ثمره آن محروم کردن کودکان از این ترانههای شیرین و مهرآمیز و آهنگها و ملودیهای زیبای آنهاست. ترانهها و آهنگهایی که همراه با بهترین و خالصانهترین احساسات بشری خوانده میشوند، زمزمههای موسیقایی آشنا که تا آخر عمر در یاد و خاطره شنوندگان جای گرفته و بیش از هر ترانه و آهنگی دل و جانشان را به ترنم وامیدارد.»